Eunteung Surface Aluminium Coil

Katerangan pondok:

Eunteung Surface Aluminium Coil dihasilkeun ku polishing mékanis. Aya henteu palapis electroplated dina beungeut cai. Ieu bahan murni, cocog pikeun sarat tinggi jeung perlakuan permukaan anodizing stabil, kayaning polishing kimiawi, atomization, Sanding kimiawi, polishing listrik, dyeing, sealing jeung ngolah lianna.
The Mirror Surface aluminium coil mangrupikeun salah sahiji produk unggulan New Aluminium Tech Co Ltd, éta mangrupikeun jinis bahan hiasan. Éta ngabantosan nyiptakeun rupa-rupa pangaruh desain kalayan warna anu beunghar tina permukaan coil aluminium.  New Aluminium Tech Co Ltd geus dilengkepan rolling panas canggih, rolling tiis tur-speed tinggi garis produksi palapis, tungku annealing tur mesin pikeun leveling tegangan, tegangan pre-strecth, motong, beberesih, nguji sarta packing.



Rincian produk

Tag produk

Rincian:

produkReflektif MeunteunPaduanWatekna
Eunteung Permukaan
alumunium
86%-95%1050 1060
1070 1100
3003 8011
O / H14 / h16 / h18 / h19

Spésifikasi (mm):

KandelnaLebarPanjangnaID
0.1mm - 4.0mm40- 18501000 - 6000305
405
505

Laju reflective a.Highly & awét, gambaran panjang sadia
b.Kapasitas réproduksi satia, hasilna gambar jelas
c. Kualitas permukaan: Janten bébas tina Noda Minyak, Dent, Inklusi, Goresan, Noda,
Janten bébas tina ngarecah, korosi, Roll Marks, kokotor Streaks jeung cacad lianna
gdfshgfh a.Surface smoothness jeung beberesih gampang
Sistim gantung b.Flexible ngajadikeun unggal kotak siling gampang dipasang na dipegatkeun
c.Easy pikeun cocog lampu atawa bagian siling lianna
Warna d.Surface tiasa stabil pikeun 10 taun ku pamakéan indoor
e.Awét jeung bisa diumbah
f. Inflammable jeung seuneu tahan, waterproof, Uap buktina, Sora jeung panas insulated, tahan, pangropéa gampang
beurat g.Light jeung kinerja hiasan alus teuing
2. standar produksi:
sakumaha per standar internasional ASTM ATAWA EN standar,
Sadaya komposisi kimiawi, sipat mékanis, kasabaran ukuran, kasabaran datar,
jsb mastikeun sakumaha per ASTM OR EN standar
3. Aplikasi:
Hiasan Mobil, Gedong, Lift sareng lampu LED
gfdshgfj Kami ikhlas sareng ngan ukur ngahasilkeun kualitas sareng jasa pangsaéna pikeun nyumponan sarat palanggan!
Kami ngarepkeun kasempetan pikeun ngabéntangan gawé babarengan jangka panjang sareng réréncangan ti sakumna dunya!
Anjeun 100% kapuasan bakal salawasna jadi tujuan kami !
Anjeun bakal ngarasa bébas nanya ka kami!


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun