Ngaran parusahaan Aluminium Anyar asalna tina téhnologi processing paling canggih pikeun produksi aluminium di dunya .We geus impor dua sét 6-tinggi CVC pabrik rolling tiis ti SMS Siemag, Jerman; dua sét mesin grinding rolling ti Hercules, Jerman; tilu sét 2150 foil rolling ngagiling ti Achenbach, Jerman.

Ninggalkeun Pesen Anjeun