1100 Aluminium Coil

Katerangan pondok:

1100 Aluminium coil teh bahan aluminium paling umum kalawan eusi alu leuwih ti 99,1%, nu disebut oge aluminium murni .Jadi eta loba dipaké dina loba aplikasi salaku alus teuing konduktivitas listrik, konduktivitas termal, plasticity.



Rincian produk

Tag produk

Rincian:
Kami ngahasilkeun coil aluminium tina ingot ka coil aluminium ku SMS panas Rolling Mill sareng Cold Rolling Mills impor ti Jerman. Lebar maksimum nyaéta 2200 mm, ngan ukur aya 3 pabrik anu tiasa ngahasilkeun lebar sapertos kitu.
Kalayan bantosan téknologi luhur, urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis coil aluminium kalayan standar anu béda sapertos EN sareng ngontrol unggal léngkah produksi sareng ningali sadaya sumber bahan baku.
Urang ukur ngahasilkeun kualitas luhur kalawan harga kalapa ogé layanan alus.

alum (1)

Alloy jeung ngaran: 1100 aluminium coil / roll
Watek: O/H12/H22/H14/H24/H16/H26/H18/H28 F jsb.
Ketebalan: 0,1 mm ka 7,5 mm
Lebar: 500mm nepi ka 2200mm
Permukaan: Ngagiling réngsé, Warna coated, Embossed, Stucco, permukaan eunteung
ID inti: 300/400/505 mm kalayan kardus
Bungkusan: Panon kana témbok atanapi Panon ka langit
Kapasitas Bulanan: 5000 ton

tuils

Beurat Coil: 1,5 ton nepi ka 5,0 ton
Nganteurkeun waktos: dina 20 poé sanggeus meunang LC aslina atawa 30% deposit ku TT
pamayaran: LC atanapi TT

Kaunggulan:
1: kakuatan High jeung kinerja motong alus;
2: konduktivitas tinggi na konduktivitas termal, plasticity alus, gampang tahan rupa-rupa processing tekanan sarta bending, extension;
3: kinerja Lilin jeung kinerja las leuwih hade, bisa las gas, las hidrogén jeung las lalawanan;
4,: lalawanan korosi alus;
5: Téhnologi geus dewasa, kualitas alus, harga low

Aplikasi
bahan lampu, cangkang kapasitor, tanda jalan, exchanger panas, aluminium hiasan, hiasan interior, versi CTP tina basa, versi PS tina basa, plat aluminium, bahan lampu, cangkang kapasitor, cahaya, jsb
Jaminan Kualitas
Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat tina ingot aluminium pikeun ngabéréskeun produk gulungan aluminium, sareng uji sadaya produk sateuacan dibungkus, ngan ukur pikeun mastikeun dua kali yén ngan ukur produk anu mumpuni bakal dikirimkeun ka klien sakumaha anu urang terang sanajan sakedik masalah ku urang di pabrik urang. meureun ngakibatkeun kasulitan badag pikeun klien nalika aranjeunna meunang .If customer kedah, urang tiasa nerapkeun SGS na BV inspeksi nalika ngahasilkeun atawa loading.

alum (2)

 


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun