Dianjurkeun

Produk

Eunteung Surface Aluminium Coil

Eunteung Surface Aluminium Coil dihasilkeun ku polishing mékanis.

PROFESI NU NGAJADI SAMPURNA, HAYANG URANG NU LEUWIH BATUR!

Zhejiang Anyar Aluminium Téhnologi Co., Ltd.

Simkuring gaduh impor dua sét 6-tinggi CVC tiis rolling ngagiling ti SMS Siemag, Jerman; dua sét mesin grinding rolling ti Hercules, Jerman ; tilu sét 2150 foil rolling mill ti Achenbach, Jerman ; hiji set 2050 mm 6-tinggi gilinding rolling tiis sarta dua sét tegangan leveling & beberesih garis ti FATA Hunter , Itlay ; hiji dikirim garis trimming & slitting ujung ti Danieli, Itlay sareng hiji set Auto Packing Line ti Posco, Koréa Kidul.

Téknik

Tentang Kami

Zhejiang Anyar Aluminium Téhnologi Co., Ltd didirikan dina hidayah pamaréntah pikeun nerapkeun strategi nasional "The Beubeur jeung Jalan" bade kaluar nalika sakabeh dunya aya dina krisis ékonomi di 2008 .We mangrupakeun skala produksi aluminium sarta perusahaan ékspor. kalawan pasar jeung paménta konsumén salaku orientasi urang.

Pikeun ngabuka ranté industri hulu sareng hilir sareng pamekaran anu rupa-rupa, kami ngagaduhan pabrik alat masak sareng mesin atap di 2021.

Ku kituna urang ogé ngahasilkeun sagala jinis cookware aluminium, urang boga kaunggulan pikeun harga bahan aluminium, ogé pikeun quality.Our aluminium cookware geus ékspor ka Mid East jeung Éropa kalawan reputable alus.

Kualitas luhur, inovasi téhnologis jeung jasa salaku Tujuan urang jeung komitmen pikeun nyieun unggulan markas brand.Our Cina aya di Hangzhou, jeung gawé babarengan jeung pamaréntah louyang, urang babarengan nyekel tilu pabrik aluminium di Propinsi Henan.

panganyarna

WARTA

  • Suksés dina Pameran Gedong Euro

    Kasuksésan anu saé pikeun urang ngahadiran Pameran Bahan Gedong BUMDA 2024 di Poznań sateuacan Taun Anyar Cina.

  • PAMERAN BAHAN BUDMA 2024" di Poznań POLAND dina 30 Januari -2nd, Pebruari 2024 , BOOTH: 3G-6

    Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd. mangrupikeun pabrik aluminium anu terkenal sareng reputasi anu luhur di Cina.

  • Pameran dina Séptémber 13 nepi ka 16, 2023 di Kamboja

    Salaku salah sahiji utama Aluminium Col Manufacturers di Cina, Zheilang Anyar Aluminium Téhnologi Co Ltd mangrupakeun kawentar tur kaunggulan brandin Cina jeung mancanagara. Urang geus nyadiakeun biruang utama jeung lianna bisa inuman pabrik sarta ogé ékspor ka Éropa jeung Wétan Tengah jeung otherAsia cou ...

  • Pameran dina 31 Mei - 2 Juni 2023 di Warsawa Ptak Polandia

    Minangka salah sahiji Pabrik Aluminium Coil utama di Cina, Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd mangrupikeun merek anu kasohor sareng unggul di Cina sareng mancanagara. Urang geus nyadiakeun biruang utama jeung lianna bisa inuman pabrik sarta ogé ékspor ka Éropa jeung Wétan Tengah jeung Asia lianna cou ...

  • Kaluaran aluminium Cina dina Jan-Feb'23 naék ku 7,5%, pangluhurna saprak 2015

    Data ti Biro Statistik Nasional (NBS) ngungkabkeun yén kaluaran aluminium primér di China, produsén aluminium panglegana, ningkat kana 6,74 juta ton dina Januari-Pebruari 2023 tina 6,33 juta ton dina Januari-Feb 2022. Ac...

  • Pameran dina 1st Jun - 4th Jun 2023 di Messe Essen Jerman

    Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd dumasar kana téknologi bahan anyar pikeun produksi sareng penjualan industri pamrosesan aluminium sareng éta mangrupikeun salah sahiji pabrik batré aluminium foil anu kasohor di Cina. Kami mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu kalibet dina panalungtikan, devel ...

  • Analisis pikeun harga ingot Aluminium dina minggu ieu(2023.2.20-2023.2.24)

    A: faktor bullish: 1. Numutkeun Zhejiang Anyar Aluminium Téhnologi Co Ltd 's Konsultan, Yunnan aluminium usaha narima bewara dokumen resmi leuwih sabtu minggu teh, iwal hiji pabrik aluminium di Wenshan, rasio baranahan sakabéh henteu kirang ti 20%, anu...

  • WTO parantos maréntah ngalawan tarif baja sareng aluminium AS

    Laporan ti Zhejiang New Aluminium Technology Co ltd Jenéwa Dina 9 Désémber waktu lokal, World Trade Organization (WTO) panel ngaluarkeun laporan ngeunaan WTO Dispute Case DS544 ngalawan AS baja jeung aluminium Tarif ukuran 232 (DS544), mutuskeun yén relevan. Ukuran AS ngalanggar aturan WTO ...

  • The 5 runtuyan Aluminium coil jeung lambar

    5 runtuyan aluminium coil jeung 5 runtuyan Aluminium lambar anu has Al-Mg anti karat alloy, nu kasohor kakuatan kacapean pisan tinggi na, formability alus teuing jeung weldability, 5052 5005, 5083 Aluminium coil utamana dipaké pikeun bagian beban statik gawe dina cairan. atawa...

  • Alesan pikeun harga aluminium naék dina Désémber 2022

    Sakumaha anu urang tingali, harga ingot aluminium parantos naék pisan ti saprak Désémber, sanés ngan ukur pikeun LME, tapi ogé pikeun SHEF. Dina Senén, 5 Désémber, duanana LME aluminiu ...

Ninggalkeun Pesen Anjeun

 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X