Името на компанијата Нов алуминиум потекнува од најнапредната технологија за обработка на производството на алуминиум во светот. Имаме увоз на два комплети ладно валање со 6-високи CVC од SMS Siemag, Германија; два комплети машини за мелење за валање од Херкулес, Германија; три комплети валани фолии од 2150 од Ахенбах, Германија.
14 Вкупно

Оставете ја вашата порака