Mirror lumahing Aluminium Coil

Katrangan singkat:

Mirror Surface Aluminium Coil diprodhuksi kanthi polishing mekanik. Ora ana lapisan electroplated ing permukaan. Iku materi murni, cocok kanggo syarat dhuwur lan perawatan lumahing anodizing stabil, kayata polishing kimia, atomization, sanding kimia, polishing elektrik, dyeing, sealing lan Processing liyane.
Koil aluminium lumahing pangilon minangka salah sawijining produk utama New Aluminium Tech Co Ltd, minangka jinis bahan hiasan. Iku mbantu kanggo nggawe macem-macem efek desain karo werna sugih saka lumahing aluminium coil. New Aluminium Tech Co Ltd wis dilengkapi rolling panas maju, rolling kadhemen lan garis produksi lapisan dhuwur-kacepetan, tungku annealing lan mesin kanggo tingkat tension, tension pra-strecth, nglereni, reresik, testing lan packing.



Detail Produk

Tag produk

Rincian:

produkReflektif RatePaduanTemper
Lumahing pangilon
alumunium
86%-95%1050 1060
1070 1100
3003 8011
O/H14/h16/h18/h19

Spesifikasi (mm):

kekandelanJembardawaID
0.1mm - 4.0mm40- 18501000 - 6000305
405
505

a.Tingkat termenung dhuwur & awet, kesan dawa kasedhiya
b. Kapasitas reproduksi sing setya, ngasilake gambar sing cetha
c. Kualitas permukaan: Bebas saka Noda Minyak, Dent, Inklusi, Goresan, Noda,
Bebas saka pecah, karat, Roll Marks, Dirt Streaks lan cacat liyane
gdfshgfha. Gamelan lumahing lan gampang reresik
b.Sistem penundaan fleksibel ndadekake saben kothak langit-langit gampang diinstal lan pedhot
c.Gampang cocog lampu utawa bagean langit-langit liyane
d.Warna lumahing bisa stabil kanggo 10 taun kanthi nggunakake njero ruangan
e.Awet lan bisa dicuci
f. Inflammable lan geni tahan, anti banyu, Kelembapan bukti, Swara lan panas terisolasi, tahan, gampang pangopènan
g.Light bobot lan kinerja hiasan banget
2. standar produksi:
miturut standar internasional ASTM UTAWA EN standar,
kabeh komposisi kimia, sifat mekanik, toleransi ukuran, toleransi datar,
etc strictly minangka saben ASTM UTAWA EN standar
3. Aplikasi:
Dekorasi Mobil, Bangunan, Lift lan lampu LED
gfdshgfjKita tulus lan mung ngasilake kualitas lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan!
Kita ngarep-arep duwe kesempatan kanggo mbintangi kerjasama jangka panjang karo kanca-kanca saka kabeh jagad!
Sampeyan 100% kepuasan bakal tansah  dadi tuju kita !
Sampeyan bakal bebas takon karo kita!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan