Jeneng perusahaan New Aluminium asal saka teknologi Processing paling majeng kanggo produksi aluminium ing donya .We wis ngimpor rong set 6-dhuwur CVC pabrik rolling kadhemen saka SMS Siemag, Jerman; rong set mesin grinding rolling saka Hercules, Jerman; telung set 2150 pabrik rolling foil saka Achenbach, Jerman.

Ninggalake Pesen Panjenengan