Dianjurake

Produk

Mirror lumahing Aluminium Coil

Mirror Surface Aluminium Coil diprodhuksi kanthi polishing mekanik.

PROFESION ndadekke sampurna, ayo kita nindakake luwih bebarengan!

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd.

We kudu ngimpor loro set 6-dhuwur CVC rolling pabrik saka SMS Siemag, Jerman; rong set mesin grinding rolling saka Hercules, Jerman; telung set 2150 pabrik rolling foil saka Achenbach, Jerman; siji pesawat saka 2050 mm 6-dhuwur pabrik rolling kadhemen lan rong set tension gawe tingkat & garis reresik saka FATA Hunter, Itlay; dikirim saka garis pinggiran & slitting saka Danieli, Itlay lan siji set Auto Packing Line saka Posco, Korea Selatan.

Teknik

Babagan awake dhewe

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd iki diadegaké ing panuntun dhumateng saka pemerintah kanggo ngleksanakake strategi nasional "The Sabuk lan The Road" arep metu nalika kabeh donya ana ing krisis ekonomi ing 2008 .We are produksi aluminium ukuran lan perusahaan ekspor karo pasar lan dikarepake pelanggan minangka orientasi kita.

Kanggo mbukak rantai industri hulu lan hilir lan pangembangan macem-macem, kita entuk pabrik mesin masak lan atap ing taun 2021.

Dadi kita uga gawé kabeh jinis aluminium cookware, kita duwe kauntungan kanggo rega bahan aluminium, uga kanggo quality.Our aluminium cookware wis ekspor menyang Timur Tengah lan Eropah karo apik biso dipercoyo.

Kualitas tinggi, inovasi teknologi lan layanan minangka tujuan kita lan setya nggawe merek Cina sing apik banget. Markas kita ana ing Hangzhou, kanthi kerjasama karo pemerintah louyang, kita bebarengan nyekel telung pabrik aluminium ing Provinsi Henan.

bubar

PAWARTA

  • Sukses ing Pameran Bangunan Euro

    Sukses banget kanggo kita rawuh ing Pameran Bahan Bangunan BUMDA 2024 ing Poznań sadurunge Taun Anyar Cina.

  • PAMERAN BAHAN BUDMA 2024" ing Poznań POLAND ing tanggal 30 Januari -2 Januari 2024 ,BOOTH: 3G-6

    Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd. minangka pabrik aluminium sing misuwur kanthi reputasi dhuwur ing China.

  • Pameran tanggal 13 nganti 16 September 2023 ing Kamboja

    Minangka salah sawijining Produsen Aluminium Col utama ing China, Zheilang New Aluminium Technology Co Ltd minangka merek sing misuwur lan unggul ing China lan ing luar negeri. Kita wis nyuplai bear utama lan pabrik omben-omben liyane lan uga ngekspor menyang Eropa lan Timur Tengah lan Asia liyane ...

  • Pameran tanggal 31 Mei - 2 Juni 2023 ing Warsaw Ptak Polandia

    Minangka salah sawijining Produsen Aluminium Coil utama ing China, Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd minangka merek sing misuwur lan unggul ing China lan luar negeri. Kita wis nyuplai bear utama lan pabrik ombenan liyane lan uga ekspor menyang Eropa lan Timur Tengah lan Asia liyane ...

  • Output aluminium China ing Jan-Feb'23 mundhak 7,5%, paling dhuwur wiwit 2015

    Data saka Biro Statistik Nasional (NBS) nyatakake yen output aluminium utama ing China, produser aluminium paling gedhe ing donya, mundhak dadi 6,74 yuta ton ing Januari-Februari 2023 saka 6,33 yuta ton ing Jan-Feb 2022. Ac...

  • Pameran tanggal 1 Juni - 4 Juni 2023 ing Messe Essen Jerman

    Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd adhedhasar teknologi materi anyar kanggo produksi lan dodolan industri pangolahan aluminium lan minangka salah sawijining produsen aluminium foil baterei sing misuwur ing China. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu riset, ngembangake ...

  • Analisis rega ingot Aluminium ing minggu iki (2023.2.20-2023.2.24)

    A: faktor bullish: 1. Miturut Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd 's Consulting, Yunnan aluminium Enterprises nampa kabar document resmi ing akhir minggu, kajaba kanggo pabrik aluminium ing Wenshan, rasio Reproduksi sakabèhé ora kurang saka 20%, kang...

  • WTO wis mrentah nglawan tarif baja lan aluminium AS

    Laporan saka Zhejiang New Aluminium Technology Co ltd Geneva Ing tanggal 9 Desember, wektu lokal, panel Organisasi Perdagangan Dunia (WTO) ngetokake laporan babagan Kasus Perselisihan WTO DS544 nglawan Tarif baja lan aluminium AS 232 (DS544), mutusake yen relevan langkah-langkah AS nglanggar aturan WTO ...

  • 5 seri Aluminium coil lan sheet

    5 seri aluminium coil lan 5 seri Aluminium sheet sing khas Al-Mg anti teyeng alloy, kang misuwur kanggo kekuatan lemes banget dhuwur, formability banget lan weldability, 5052 5005, 5083 Aluminium coil utamané digunakake kanggo bagean mbukak statis digunakake ing Cairan. utawa ...

  • Alesan kanggo rega aluminium mundhak ing Desember 2022

    Minangka kita bisa ndeleng, rega ingot aluminium wis wungu akeh wiwit Dec, ora mung kanggo LME, nanging uga kanggo SHEF, miturut, ing Kabeh sheets aluminium, foil, aluminium coil lan bunder aluminium rega sell munggah ing wektu sing padha. Dina Senin, 5 Desember, loro LME aluminiu ...

Ninggalake Pesen Panjenengan